Leiderschap en Ritme

Martin Verdonk Teambuilding workshops

Bedrijven/Particulieren

Ik heb Martin Verdonk leren kennen tijdens onze samenwerking bij kick-offs van grote leiderschaps- en veranderprogramma’s.
Hij laat veel kanten van zichzelf zien: storyteller, artiest, docent, coach en spreker.
Het werken met percussie-instrumenten tijdens zijn workshops, helpt om na te denken en in contact te komen met je innerlijke zelf, je kern. In één oogopslag kun je ervaren wat je niet zou kunnen beschrijven in 1000 woorden. Door de confrontatie met je eigen ritme, ontdek je hoe je handelt, denkt en voelt, en kun je actie /leiderschap nemen om direct te veranderen, zonder daar woorden aan te geven. Je zult ook jouw eigen sterke punten herontdekken die je zullen helpen om jouw eigen uitdagingen aan te gaan. Leiderschap en ritme verbindt.
Of het nu gaat om een kleine of grote groep deelnemers, Martin weet daar de juiste beweging in te brengen.
Hij gebruikt humor om het ijs te breken, biedt veiligheid en ruimte om te ervaren en te leren, hij spreekt aan op verantwoordelijkheid en kijkt haarscherp met je mee hoe je handelt en geeft je kleine tips met grote impact. Hij brengt daarnaast slagvaardig synergie in een groep.
Een meester om mee te werken!

Dideke Ros

Eigenares , I.D. Coaching & Consulting

Zeer inspirerende workshop gehad van Martin Verdonk.
Hij weet door zijn professionaliteit en ervaring als musicus een mooie brug te slaan tussen de rol in een band en je rol in een team. Top!!!

Peter Zaagman
UWV HR Businesspartner

“De workshops van Martin Verdonk – die ik zelf inmiddels 2 x heb gevolgd (2015 en 2016) – zijn niet alleen erg leuk, maar zetten je ook aan het denken over hoe groepsprocessen in relatie tot leiderschap werken. Martin’s eigen (levens-)verhaal is boeiend en hij weet feilloos de parallellen te trekken tussen enerzijds het samenspelen van muziek in een band en anderzijds het samenwerken als (management-)team in een professionele organisatie. Het gaat immers niet om de individuele prestatie op een enkel instrument, maar om hoe het totale muziekstuk klinkt als resultaat van de gehele band. Een team met allemaal uitstekende solisten is geen team en zal nooit een concert geven dat magisch klinkt. Tijdens de workshop houdt Martin je geregeld een spiegel voor die je op een muzikale manier laat zien hoe je eigen gedrag en de rol die je inneemt in een team, van invloed zijn op het uiteindelijke teamresultaat. Ik kan Martin’s workshops van harte aanbevelen aan iedereen die eens op een andere manier aan teambuilding wil werken!”

Maarten de Soeten
Bedrijfshoofd Verkoop & Verliesbeperking
SNS Bank N.V.

Leiderschap en Ritme workshop van Martin Verdonk. Een workshop met een verhaal en boodschap. Wil je als team magie bereiken en mensen laten nadenken over passie en gevoel dan ben je bij Martin aan het juiste adres! 

Mascha Maulany
Rechtbank Oost Brabant

Supergave sessie. Al 3x in meerdere bedrijven Martin gevraagd zijn Leiderschap en Ritme workshops te geven. Echt aan te bevelen!

Servaas Raedts- manager klantbeleving MIJN DOMEIN

Musici

On our last tour a fantastic Dutch musician named Martin Verdonk joined us. I have never been more inspired on stage playing my own music..!
Carl Verheyen

One of the top ten Guitar Players in the world, (Guitar Magazine)

Martin is one of the best percussionists I have worked with….
John 'JR' Robinson

Multiple Grammy award winning drummer

You Rock Martin, they should be honored to work with you!
Adrian Vandenberg

Legendary rock guitarist, former member of Whitesnake

Martin Verdonk is de beste percussionist!
Ilse DeLange

Singer/songwriter