Leiderschap en Ritme: Teambuilding workshops

Passie leidt tot succes

Dat gegeven is het uitgangspunt van Leiderschap en Ritme. In de ogen van de oprichter, Martin Verdonk, is het van essentieel belang om passie in wat je doet levendig te houden en er betekenis aan te geven. En dat is precies wat Martin doet.
Percussionist Martin Verdonk (Curaçao, 1959) behoort al meer dan dertig jaar tot de wereldtop. Zijn staat van dienst mag met recht indrukwekkend genoemd worden.
Martin heeft Internationaal opgetreden met artiesten als Steve Winwood, Incognito, Santana, Prince, Lionel Richie, Donna Summer, Chaka Khan, James Taylor en Toots Thielemans.
In Nederland werkte hij o.a. met Ilse DeLange, Nick & Simon, Jan Smit, 3J’s, Doe Maar, Rene Froger, Trijntje Oosterhuis, Lenette van Dongen, Gerard Joling, Glennis Grace, Do en Ruth Jacott.
Sinds 1990 geeft Martin les op het Conservatorium van Rotterdam en hij ontving in 1995 de prijs voor “Outstanding service to Jazz Education” in Los Angeles! Tevens is hij, inmiddels meer dan tien keer, door de lezers van het vakblad Slagwerkkrant uitgeroepen tot beste percussionist en diverse keren genomineerd door het Amerikaanse vakblad Drum Magazine als “Best Percussion Clinician”!
Martin heeft ook zijn eigen signature serie handpercussie-instrumenten die op de markt worden gebracht door de firma Tycoon Percussion en wereldwijd worden verkocht.